11 April 2007

Ο Νέο-Ελληνας


Συχνάζει στα πιο in στέκια που εννοείται ότι έχουν τον τίτλο του prive club και δεν είναι προσβάσιμα και από τους κοινούς θνητούς αλλά λειτουργούν αυστηρώς με guest list. Αν μιλάμε και για εξωτερικό ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Γιατί εκεί σίγουρα δεν είναι δυνατόν να συναντήσεις τον πρώην γείτονα που ξέρει ότι δεν έμενες πάντα ΒΠ και ότι σε φώναζαν «Μήτσο» πριν το γυρίσεις σε «Δημήτριος» και ότι έβγαινες με την Κούλα από το κομμωτήριο απέναντι πριν πιάσεις την δίμετρη που λατρεύει τα balenciaga.

To ντυσιμό του από την κορυφή ως τα νύχια φωνάζει «έχω λεφτα» ή ακόμα πιο σωστά «έβγαλα πολύ πρόσφατα πολλά λεφτά»! Μέχρι και οι κάλτσες του φέρουν λογότυπο κάποιας αποκλειστικής μάρκας που έχει κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντύπα.

Δεν καταδέχεται ούτε κατά διάνοια να λιαστεί σε παραλία που δεν αποκαλείται ναυτικός όμιλος και δεν εχει τουλάχιστον 30 ευρώ είσοδο. Ο Αστέρας είναι πλέον για τις Ρωσίδες.

Φυσικά και έχει ιδιαιτέρως απαιτητικό ουρανίσκο, διδακτορικό γευσυγνωσίας και γνώσεις οινοχόου. Εάν κάτι δεν του προσφερεται σε αρκετά τσιμπημένη τιμή (50 ευρώ το κουβέρ), δεν αναφέρεται στα must to be visited places στην vogue δεν τον αφορά.

Ξοδεύει ένα σεβαστό μέρος του μισθού του σε ρούχα, φαγητό και γενικά στο luxury market. Λατρεύει τα resort, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, τα jeep, τα εξωτικά νησιά, το χειμερινό σκι, τη fusion κουζίνα, τον personal trainer του, το feng sui, την ψυχολόγο και τη μανικιουρίστα του.

Οτιδήποτε έχει waiting list τον αφορά άμεσα, οτιδήποτε βγαίνει σε anniversary model υπάρχει μέσα στη ντουλάπα του. Εχει πάει τουλάχιστον μια φορά σε πασαρέλα, σε spa, σε μουσείο μοντέρνας τέχνης, σε καζίνο, σε chalet, στο ράλυ ακρόπολις, στην έκθεση executive cars, στο GB corner.

Μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε κάποιον που να ταιριαζει στην παραπάνω περιγραφή γιατί θα μου πείτε ψέματα!

4 Comments:

At 10:18 PM, Blogger ΠΡΕΖΑ TV said...

Aθανατοι Ελληναραδες!!!

 
At 2:05 PM, Blogger candy's τετραδιάκι said...

Χαχαχχχαχαχ ξερω αρκετους!!!

:)

 
At 2:08 PM, Blogger Shades said...

Λες γι’ αυτούς που αντί για παγωτό τρώνε ζελέ;
Πολύ καλό το ποστ σου φίλε μου!!!

 
At 8:56 PM, Anonymous Anonymous said...

ε ρε με ποιους ασχολούμαστε ....

 

Post a Comment

<< Home

adopt your own virtual pet!